www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13267)

Odborný prodejce chovatelských potřeb, krmiv a mazlíčků

24.08.2017 14:15 | Brno-město | Jihomoravský kraj | Práce | Volná místa

Primárně hledáme parťáka, který zapadne do týmu mladých lidí se zájmem být úspěšní. Je pro nás více než důležité středoškolské vzdělání, ideálně stř.veterinární škola nebo vyšší. Naši zákazníci si rádi povídají anglicky a obdivují profesionalitu a široké znalosti našeho odborného personálu.

Co vás čeká

Zvířátka se těší na Vaši péči, ale příliš mnoho času na mazlení u nás není. Největší radost Vám udělá spokojený zákazník, kterému však musíte nejdříve dobře poradit, zboží na prodejně připravit a příjemné prostředí k nákupu vytvořit.

Jste zákazník, chovatel nebo náš nový parťák?

Do našeho teamu hledáme kolegu/kolegyni, kteří zvládnou vysoký pracovní i psychický nápor, mají obchodního ducha a jsou mnohem více než jen běžný chovatel mazlíčků. Protože práce u nás znamená docílit dokonalého vztahu mezi zákazníkem a jeho zvířecím miláčkem. Nestačí pouze vědět, čím například krmíte Vaše mazlíčky a co jim nejlépe vyhovuje, protože jsou spousty dalších možností, které možná ještě vůbec neznáte.

Co vám chceme nabídnout

Nabízíme nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobu. Tímto se práce u nás odlišuje od běžné pracovní doby, protože u nás máte více volných dnů pro sebe.

Lidé z našeho teamu mají velmi zajímavé finanční ohodnocení, které se v tomto oboru vymyká standardu, podpořené bonusovým programem, stravenkami, slevami na nákupy a možnost se osobnostně i vědomostně rozvíjet.

Cena: Dohodou