www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13169)

Dřevěný dětský zahradní domek BOB s klouzačkou

11.08.2017 10:52 | Karlovy Vary | Karlovarský kraj | Domácnost | Ostatní nábytek

Setkali jste se někdy s problémem jak najít vhodné hřiště pro děti, které by dalo rodičům pocit jistoty a zároveň zajistilo vynikající místo k dovádění i pro ty nejnáročnější Skřítky. Navrhujeme Vám takové místo a řešení Vašich problémů v podobě dětského dřevěného zahradního domku "BOB".

Domek již sám osobě povzbuzuje k legraci a hrám. Ve spojení s představivostí dětí a rodičů může vytvořit hřiště ve vaší vlastní zahradě. BOB má jednu z nejpopulárnějších prvků, které děti milují - skluzavku! Ujišťujeme Vás, že tato "hračka" Vaše Skřítky zaměstná na veeeelmi dlouho.

Díky velmi dobře připraveným stavebním elementům nezpůsobí samotná montáž žádné velké potíže. Domky jsou chráněny certifikovanými prostředky v tlakových komorách, které neobsahují chrom. Tím je zajištěno bezpečné a dlouhodobé užívání domku ve venkovním prostoru.

Domek má modulární konstrukci a většina prvků, jako jsou stěn, dveří, oken, podlah, zábradlí, jsou velmi rychle smontované a připravené k malování. Doporučujeme jednotlivé dřevěné prvky před malováním obrousit.

Velmi zábavné je také samotné malování domku, kde můžete uplatnit fantazii vašeho dítěte a dovršit tak celkovou spokojenost z našeho výrobky

Cena: 15 000,- Kč