www.seriozne.cz
(inzerát číslo 13142)

Božský relax na Rakovnicku - All inclusive

08.08.2017 10:09 | Rakovník | Středočeský kraj | Cestování | Pobyty se slevou

3 dny/2 noci

Objevte místo jako stvořené pro relaxaci a sladké lenošení. Plnými doušky si obojího užijete v Hotelu Lions, který stojí v klidném areálu v Nesuchyni na Rakovnicku. Vypusťte všechny starosti a dobijte energii ve wellness, případně odpočinek proložte sportem. A navíc se těšte na plné talíře, misky i sklenky – v ceně máte all inclusive stravování.

V areálu vám nebude chybět vůbec nic, pokud ale přijedete autem, určitě se vydejte i na výlet do okolí. Třeba za historií na hrad Křivoklát (28 km) nebo do zámeckého parku v Lánech (28 km).

Máte-li rádi dobré jídlo a máte-li ho rádi hodně, jste tu na správném místě. Gastronomické zážitky začnete sbírat již u snídaně, která se podává formou švédských stolů, stejně tak si sami sestavíte své večeře, které navíc doplňuje zmrzlinový pult. Dále máte v balíčku dvouchodové obědové menu, kávový dýchánek se zákuskem a po celý den neomezenou konzumaci vybraných nealko nápojů, které ve večerních hodinách rozšíří i ty alkoholické.

Kdykoli v otevírací době můžete navštívit hotelové wellness centrum, kde se naložíte do vířivky, zaplavete ve slaném bazénu s perlivými schody a prohřejete v parní aroma sauně. Pokud hýčkání nebudete mít dost, přiobjednejte si s příjemnou slevou další procedury, jako jsou zábaly či oxygenoterapie, nebo se nechte namasírovat.

Chvíle pasivního odpočinku můžete prokládat i odpočinkem aktivním. Nabídka areálu je totiž bohatá, i co se sportu týká. Zahrajete si tu squash, badminton i adventure golf, připraveny jsou stoly na ping-pong, kulečník a fotbálek i mnoho dalšího.

V komfortním dvoulůžkovém pokoji se rychle zabydlíte, k dispozici tu budete mít vlastní koupelnu i přístup k Wi-Fi. Chybu ale neuděláte ani v případě, že se od moderních technologií na chvíli zcela odstřihnete a usadíte se třeba u meditačního rybníčku, který je součástí areálu.

Cena: 3 990,- Kč