www.seriozne.cz
(inzerát číslo 12447)

Kombinovaný kočárek

28.04.2017 11:35 | Karlovy Vary | Karlovarský kraj | Dětské potřeby | Kočárky a nosítka

Zachovalý kombinovaný kočárek JANÉ SLALOM PRO FORMULA STRATA J04

Trojkombinace: Hluboká korba CAPAZO, sportovní sedačka, autosedačka STRATA.

Odlehčená konstrukce podvozku JANÉ ze 100% hliníku. Lze pohodlně složit do velikosti 61 x 101 x 51 cm. Brzda, nafukovací gumová kolečka.

Hluboká korba, nebo autosedačka se snadno připevňuje k podvozku pomocí bezadaptérového systému. Sportovní kočárek se instaluje na konstrukci, rozkládá a skládá se vcelku společně s podvozkem.

Díky CAR SYSTEMU je možné korbu/lůžko po připevnění bezpečnostními pásy převážet i s miminkem. Vanička s rozměry 80 x 40 cm je homologována pro skupinu 0, do 10 kg váhy dítěte.

Autosedačka STRATA váží pouze 3 kg a je určena pro skupinu 0+, od narození do 13 kg váhy dítěte. V roce 2008 získala tato sedačka v německém testu dětských autosedaček nejvyšší hodnocení.

Sportovní sedačka je polohovatelná (ze sedu do vodorovoné polohy), součástí je odnímatelné madlo na ruce, nánožník, ze stříšky lze pomocí suchého zipu odejmout neprůhledný oboustraný díl a ponechat pouze síťku.

Veškeré látkové potahy jsou snadno pratelné. Součástí je taška ve stejné barevné kombinaci jako kočárek, 2 pláštěnky a odnímatelný nákupní košík.

Ke kočárku navíc zdarma daruji kvalitní teplý fusak Womar s kožíškem (rostoucí pro děti 0 - 3 roky) a teplý rukávník na ruce k připevnění na řidítka.

Kočárek byl používaný, ale je zcela funkční a v dobrém stavu. Známky opotřebení jsou zřetelné zejména na discích kol a černých kovových částech (oděrky) a na potahu sportovní sedačky (časté praní, namáhaný materiál). Menší prasklinka v odvětrávací plastové mřížce v zadní části autosedačky.

Cena: 2 000,- Kč

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Andrea Fridrichová