Azyl pro milence České Budějovice

04.04.2017 18:11 | České Budějovice | Jihočeský kraj | Cestování | Ubytování

Azyly pro milence jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani v Českých Budějovicích, proto klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte naše diskrétní ubytování.
Milenecký azyl České Budějovice se nachází ve výborně dostupné a přesto velice diskrétní lokalitě, užijete si a zapomenete na starosti všedních dnů. Možnost zdarma parkovat uvnitř objektu na uzavřeném parkovišti.

Azyl pro zamilované České Budějovice nabízí diskrétní 3 hodinové ubytování pro intimní společné chvíle, v příjemném a diskrétním prostředí, v denní době od 9.00 do 15.00 hodin. Azyl je určen maximálně pro jeden pár ve dvoulůžkovém pokoji, (pro 2 osoby, které si pobyt objednaly a zaplatily). Přítomnost jiných dalších osob na pokoji není povolena. Milenecké ubytování není určeno k výdělečným účelům profesionálů.

Hodinový hotel České Budějovice Vám poskytne naprosto čistý a skvěle uklizený pokoj, který je určen pouze pro Vás, jinými klienty denního ubytování není během toho dne již obsazován. Pokoj je pouze Váš, s nikým se nestřídáte. Perfektní čistota a diskrétnost je pro nás největší prioritou.

Milenecké ubytování České Budějovice je vybaveno rychlým internetovým Wi-Fi připojením, vlastní koupelnou, WC, minibarem, plochou LCD televizí se satelitním příjmem a rádiem. V azylu může klidně zaplatit ubytování a vyzvednout si klíče od pokoje pouze jeden z partnerů. Po ukončení pobytu není nutné chodit do recepce, stačí uzamknout pokoj a dát klíče na místo, které Vám bude sděleno při Vašem příjezdu.

Hodinový hotel České Budějovice není prioritně určen jen mileneckým párům, ale rovněž dvojicím, a to jakékoli sexuální orientace. Nikdo zde na to nehledí a nedělá žádné závěry. Ostych tedy stranou, a pokud takové soukromé a diskrétní místo hledáte, tak jsme tu pro vás a těšíme se na vaši návštěvu.

Cena: 720,- Kč

Kontaktujte inzerenta