www.seriozne.cz
(inzerát číslo 12177)

Koloběžka pro dospělé

15.03.2017 11:55 | Praha | Hlavní město Praha | Sport | Cyklistika

Kvalitní plnohodnotná koloběžka pro dospělé WILCOX AWAY je osazena kvalitními značkovými komponenty světových značek, jako jsou TEKTRO (BRZDY), NECO (HLAVOVÉ SLOŽENÍ), KENDA (PLÁŠTĚ), QUANDO (NÁBOJE).

Dále má koloběžka anatomicky tvarované gripy s růžky a dvojité ráfky se soustruženým bokem pro zvýšení brzdného účinku. Díky velkým kolům (přední kolo 26 palců a zadní kolo 20 palců), kvalitním plášťům a nábojům s nízkým valivým odporem, má koloběžka velmi dobré jízdní vlastnosti a velmi dobře a lehce jezdí.

Koloběžka má ideální světlou výšku 5 cm a výšku stupátka 7,8 cm, díky tomuto nedochází k nadměrné zátěži dolních končetin z důvodu "dřepování" a jízda na koloběžce je pak pohodlná a velmi zábavná

Koloběžka díky značkovým brzdám TEKTRO velmi dobře brzdí a dvojité ráfky se soustruženým bokem ještě brzdný účinek zvyšují, soustružený bok je opatřen i indikační rýhou proti probrždění.

Pokud tedy hledáte kvalitní silniční koloběžku s velmi dobrým poměrem ceny a kvality a nemůžete si dovolit či nechcete investovat zbytečně vysoké částky, je pro Vás koloběžka WILCOX AWAY to pravé.

Cena: 3 799,- Kč

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Martin Hrubeš