www.seriozne.cz
(inzerát číslo 12043)

Tiskárna Canon LBP 5200

27.02.2017 14:36 | Praha | Hlavní město Praha | Mobily, komunikace | Kancelářská technika

Krátká zahřívací doba tiskárny méně než 17,6 sekundy (pro černobílý režim) a rychlý tisk (19 str./min v černobílém režimu a 4 str./min. v barevném) zaručují nulovou ztrátu času. Tiskárna LBP5200 používá technologii Image Refinement, díky níž tiskne v profesionální kvalitě s vysokým ekvivalentním rozlišením až 9600×600 dpi. Volitelný zásobník pojme až 250 stran, což umožňuje produkci vysoce kvalitního výstupu ve velkých objemech.

Vybavenost tiskárny LBP 5200 vyspělou technologií Canon Advanced Printing Technology (CAPT) zaručuje uživateli snadnou obsluhu. Veškeré funkce tiskárny lze ovládat prostřednictvím grafického rozhraní na PC – na tiskárně nenajdete žádný nepřehledný displej ani tlačítka, která je nutné tisknout. Dalším prvkem, který zaručuje snadnější obsluhu, je praktická funkce Sound Assist.

Tiskárna LBP 5200 disponuje pamětí RAM o velikosti 8 MB – díky této velikosti a technologii CAPT je eliminováno potenciální zahlcení tiskového procesoru a tiskárna může při plné rychlosti nepřetržitě tisknout bez ohledu na to, jak velká tisková úloha byla zadána. Tiskárna se k PC připojuje přes rychlý port USB 2.0, který rovněž zajišťuje rychlý a nepřetržitý tisk.

Nízká provozní hlučnost tiskárny LBP 5200 a nízká hladina hluku v pohotovostním stavu zaručují její nerušivý provoz. Splňuje rovněž podmínky mezinárodního programu Energy Star, což znamená, že má při tisku a v pohotovostním režimu nízkou spotřebu energie.

Aby dostála požadavku všestranné výkonnosti a flexibility, které se od vysoce kvalitní tiskárny Canon již běžně očekávají, akceptuje tato tiskárna různé typy médií, včetně obálek a kartotéčních lístků , a běžný papír o rozmě rech 76,2–215,9 mm, 127,0–355,6 mm (A4, B5, A5, Letter, Executive a pohlednice).

Cena: Dohodou