PROFESIONÁLNÍ A ZÁROVEŇ LIDSKÝ PŘÍSTUP

03.03.2019 18:57 | Hlavní město Praha | Praha | Ostatní | Zdraví, výživa

O tom, jak hodně důležité je zdraví, se člověk naplno přesvědčí, až když o něj přijde... Moje zlobivé zdravíčko mě taky v uplynulých měsících vyřadilo z pracovní činnosti a úplně změnilo všechny moje plány... I v tomto neštěstí jsem však měl štěstí na lidi, které bych rád pochválil za profesionální a zároveň velmi lidský přístup... A alespoň takto vyjádřil poděkování. Takže z upřímného srdce děkuji paní MUDr. Petře Vavrečkové a celému kolektivu Moje ambulance Na Strži v Praze a taky MUDr. Anně Javorské a její sestřičce z neurologické ambulance na Sokolské ul. v Praze. Velmi profesionálně mi pomohla i paní Bc. Jana Minaříková z OSSZ ve Zlíně. Kéž by měli takový přístup ke svým pacientům a klientům všichni... PhDr. Luboš Vrba - manažer společností Pentia consulting, Zlatá rezerva a Avian Invest.

Cena: Nerozhoduje

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Lubo Vrba Tel: 730552050

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Jméno a příjmení: Lubo Vrba Telefon: 730552050


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...