Telefonní konzultant - výdělky až 50 000 Kč!

21.01.2019 15:33 | Hlavní město Praha | Praha | Práce | Volná místa

Co Tě čeká:

Telefonická komunikace s klienty, kteří již sami projevili zájem o naše produkty (nejedná se o volání na studené kontakty. Voláme jen klientům, kteří si na našich internetových stránkách udělali cenovou kalkulaci na povinné ručení, havarijní pojištění)
Analýza potřeb zákazníka, poskytování aktuálních informací
Doporučení vhodných produktů, cenová kalkulace, uzavírání smluv
Administrativa spojená s hovory a požadavky zákazníků

Co Ti nabízíme:

Práci na hlavní pracovní poměr
Fixní mzdu a velké měsíční bonusy
Průměrná mzda našich prodejců je 29 000 Kč hrubého, cca 25 % prodejců pobírá mzdu nad 50 000 Kč hrubého! Ti nejlepší mají výplaty nad 60 000 Kč hrubého! Dle dlouhodobého srovnání je společnost ePojisteni.cz nejlépe odměňujícím zaměstnavatelem v oblasti zákaznického servisu v Praze
Možnost kariérního růstu (upřednostňujeme interní výběrová řízení, dáváme tak šanci ambiciózním zaměstnancům, kteří chtějí pracovat na své kariéře)
Velmi atraktivní moderní prostředí ve zcela nových prostorech v centru Prahy s výbornou dopravní dostupnosti (v okolí 500 metrů se nachází široké spektrum služeb - květinářství, pošta, lékárna, klinika, supermarkety atd. Je zde k dispozici více jak 30 restaurací, kaváren i hospůdek. Dostupnost - tramvajová zastávka Křižíková/Urxová, stanice metra B, přívoz Pražské integrované dopravy, cyklostezka atd. Více informací o lokalitě naleznete zde -http://www.rivergarden.cz/#lokality)
Firemní akce, teambuildingy, benefity: skvělé snídaně pro zaměstnance na denní bázi a klasické občerstvení na pracovišti (čerstvě pražená káva, mléko, čaje atd.), firemní čajovna včetně občerstvení, relax zóna (pingpongový stůl, fotbálek, boxovací pytel atd.), plně hrazené neomezené volání včetně datového balíčku, hrazené masáže na pracovišti, dotované obědy firmou, odměny za kvalitní denní výsledky ve formě dalšího občerstvení, péče našich asistentek - donáška kávy přímo až na stůl, vstupenky do aquapalace, 5 týdnů dovolené, firemní cafeterie aj.
Motivační hry (soutěžíme o zájezdy, gurmánské zážitky, herní konzole Microsoft Xbox, PlayStation atd.)
Příjemné pracovní prostředí v mladém kolektivu
Vzdělávání a další rozvoj odborných dovedností a znalostí, hrazená výuka AJ atd.
Samostatnou a odpovědnou práci, stabilitu a jistotu
Příležitost pracovat pro největší srovnávač pojištění v České republice!
Nástupní termín: IDEÁLNĚ IHNED, případně dohodou

Cena: Dohodou

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...