Jediná jistota je jistota změny

05.12.2018 07:37 | Středočeský kraj | Mělník | Služby a řemesla | Vzdělávání

Jak zvládat životní změny s větší lehkostí a nadhledem

Svět kolem nás se neustále mění. Pokaždé, když večer usínáme, je v našem životě něco trochu jinak, než bylo ráno, když jsme vstávali.

Mozek reaguje na změny specifickým způsobem. Přinášíme si ho v genetickém programu na tento svět.

Základ pro reakce na změnu máme všichni stejný. Konečný přístup ke změně máme každý trochu jiný. Ovlivňuje ho celá řada dalších faktorů, o kterých si budeme na semináři povídat.

I proto platí, že všechno není pro všechny a univerzální návody, jak zvládat změny, leckdy selhávají. Každý potřebujeme trochu něco jiného pro to, abychom zvládali změny s větší lehkostí a nadhledem. A ochránili sami sebe před potížemi, které nám může obtížné zvládání změn způsobit.

Na semináři je pro vás připravený osobnostní test, který vám s pochopením toho, co je právě pro vás nejvhodnější, pomůže.

Ne každá změna přináší do našeho života radost a veselí. A i na příznivé změny náš mozek často reaguje „vyděšeným“ způsobem.

Ráda se s vámi potkám na semináři, na kterém lépe porozumíte tomu, co nám podvědomé reakce na změny přináší a co nám berou. Proč je důležité umět na změny reagovat vědomě. A jaká rizika s sebou přináší, když genetický program ve své hlavě necháme konat bez našeho vědomého rozhodování.

Podrobnosti k akci a rezervaci míst najdete na https://www.aulk-vzdelavani.cz/terminy-otevrenych-seminaru-a-prednasek/terminy-a-prihlaska-jedina-jistota-je-jistota-zmeny/.

Cena: 1 800,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta


Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta



Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...