Pračka Whirlpool

30.11.2018 12:17 | Plzeňský kraj | Plzeň-město | Bílé zboží | Myčky, pračky

Nabízím zboží jako II. jakost, s kosmetickými vadami designu Jedná se o výrobek, který byl používán na výstavách, prezentacích, reklamních akcí, popřípadě je to výrobek, který má drobné kosmetické vady (poškozený originální obal, škrábance, ťukance).

Whirlpool FSCR 12440

Běžná cena: 19 987 Kč

Energetická třída: A+++

Náplň: 12 kg

Maximální otáčky: 1400ot./min

Spotřeba vody: 54 l

/cyklus Spotřeba energie: 0,5 kWh/cyklus

Rozměry: 85×59,5×70 cm (VxŠxH)

Programy: Eco bavlna 60°C – na běžně zašpiněné bavlněné prádlo za užití kombinované spotřeby vody a energie Bavlna 95°C – pro praní běžně až silně zašpiněných ručníků, spodní prádla, ubrusů, povlečení apod. z bavlny a lnu Smíšené prádlo 60°C – hodinový program pro praní lehce až běžně zašpiněných oděvů z bavlny, lnu, umělých vláken a jejich směsí Syntetika 60°C – pro běžně zašpiněné oděvy vyrobené z umělých vláken (např. polyester, polyakryl, viskóza apod.) nebo jejich směsi s bavlnou Jemné prádlo 40°C – na záclony a jemné oděvy, šaty, sukně, košile a blůzy Vlna/Ruční praní 40°C – pro vlnu určenou pro praní v pračce, stejně jako tkaniny vyrobené z hedvábí, lnu, vlny a viskózy, označené jako vhodné pro ruční praní Barevné 60°C – mírně až normálně zašpiněné prádlo vyrobené z bavlny Rychlé 30 minut 30°C – pro krátce nošené oblečení z bavlny, umělých vláken a směsí s bavlnou, lze použít také jako osvěžovací program Máchání s odstředěním – program pro samostatné máchání a intenzivní odstředění, hodí se pro odolné prádlo Odstředění – program pro samostatné intenzivní odstředění, hodí se pro odolné prádlo Vypouštění Další speciální programy: Košile – košile, blůzy a jemné oblečení do kanceláře vyrobené z bavlny, syntetických vláken nebo jejich směsí Přikrývka – velké kusy prádla jako např. spací pytle, pratelné deky, koupelnové předložky, polštáře a přikrývky vyplněné peřím nebo syntetickými materiály Ložní prádlo – bílé nebo barevné ložní prádlo vyrobené z bavlny a syntetických vláken či jejich směsí Kašmír – vysoce kvalitní kašmírové oděvy určené k praní v pračce či k ručnímu praní Sport – běžně zašpiněné a zpocené oblečení vyrobené z žerzeje nebo mikrovlákna Jeans – běžně zašpiněné bavlněné riflové oblečení a oděvy vyrobené z robustních materiálů podobných riflovině, jako jsou kalhoty či bundy Dětské oblečení – běžně zašpiněné dětské oblečení vyrobené z bavlny a lnu Minimální naplnění – bavlněné nebo syntetické prádlo vyrobené ze stabilních typů tkanin Doplňkové funkce: Předpírka – přidá ke zvolenému programu praní cyklus předpírky Horké máchání na konec – uvolní vlákna prádla, prádlo bude příjemně teplé Bio skvrny – pomáhá odstranit všechny druhy skvrn kromě tuku a oleje Barevné 15° – pomáhá chránit barvy prádla praním ve studené vodě, šetří energii Svěží péče – pomáhá zachovat prádlo v dobrém stavu v případě, že je nemůžete odebrat z pračky krátce po skončení programu Silně zašpiněné – pomáhá vyprat silně zašpiněné prádlo se skvrnami díky optimalizaci účinnosti přísad pro odstraňování skvrn Intenzivní máchání – máchací cyklus je delší a probíhá s větším množstvím vody, je obzvlášť vhodné pro dětské prádlo nebo pro alergiky Rychlé praní – umožňuje rychlé vyprání prádla zkrácením délky programu Automatické dávkování – automaticky dávkuje tekuté prací prostředky a aviváž Odložený konec – umožňuje mít prádlo připravené v určitou dobu pomocí nastavení zpoždění do konce programu. Vyberte odložený start až o 23,5 h. Dětská pojistka – blokace tlačítek

Cena: 11 000,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...