Vedoucí pobočky

19.10.2018 12:49 | Ústecký kraj | Ústí nad Labem | Práce | Volná místa

Společnost ELIT CZ, spol. s r.o. a společnost Auto Kelly, součást nadnárodní skupiny LKQ, která je největším distributorem náhradních dílů na světě, hledá do svého týmu v České republice novou kolegyni/kolegu na níže uvedenou pozici.
Chyťte svou životní příležitost a staňte se vedoucím týmu profíků v auto-moto světě!

Společnost ELIT CZ, spol. s r.o., patřící do nadnárodní skupiny LKQ, která je největším distributorem náhradních dílů na světě, hledá do svého rostoucího týmu v České republice novou kolegyni/kolegu na níže uvedenou pozici.
VEDOUCÍ POBOČKY

Žádný den není stejný – stejně jako se mění akční nabídka našich produktů, mění se Vaše pracovní úkoly. Naši vedoucí poboček nejsou klasičtí „kravaťáci“ - v prodejnách pracují především na bezproblémovém chodu pobočky a jsou v neustálém kontaktu i s našimi zákazníky.

§ Zodpovídáte za výsledky vaší svěřené pobočky.

§ Řídíte logistiku na pobočce.

§ Vedete obchodní jednání.

§ Dbáte na dodržování firemní kultury.

§ Pečujete o „své“ zaměstnance, komunikujete i s ostatními odděleními společnosti.

§ Doplňkové činnosti a administrativa na pobočce.

§ Prodej, odpovědnost za finanční hotovost.

§ Zasíláte reporty

Co od Vás očekáváme?

Hledáme „parťáka“ , který má zkušenosti s vedením lidí, obchodního ducha a zajímá se o auta, motorky a náhradní díly na ně. Preferujeme loajálního, pracovitého a spolehlivého člověka se středoškolským vzděláním, který má zkušenosti v oboru.

Budou nás zajímat i Vaše předchozí prokazatelné výsledky v obchodní sféře a schopnost rychle se učit – a to i technická data.

Co Vám nabídneme?

ELIT nabízí kromě motivujícího platu řadu bonusů, jako jsou dny volna navíc, multisport kartu, výhodné tarify či slevy na zájezdy.

Ještě pořád jsme Vás neoslovili?

A co říkáte na zaměstnanecké slevy na naše výrobky pro Vás a Vaši rodinu? Samozřejmostí pro vedoucího pobočky je služební telefon. Každý nový zaměstnanec u nás projde kompletním zaškolením, kde ho seznámíme nejen s firemní kulturou, pracovištěm, ale především se sortimentem a službami, které nabízíme.

V Elit si velmi ceníme iniciativního přístupu a zájmu o kariérní postup, proto může být pozice vedoucího pobočky začátkem Vaší kariéry v naší ELITní společnosti.

Cena: Dohodou

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...