5 NOVÝCH (ZABALENÝCH) PARÁDNÍCH HER PRO PLAYSTATION 2 ZA SKVĚLOU CENU!

23.07.2018 10:52 | Ústecký kraj | Děčín | Počítače | Hry, herní konzole

Pro Evolution Soccer Management

Sportovní simulace, která vám nabízí možnost vést a spravovat jakýkoli klub z šesti prestižních evropských lig.

Let's Make a Soccer Team!

Fotbalová simulace, respektive fotbalový manažer, který už si získal srdce mnoha hráčů v Japonsku a evropskému hráči nabídne možnost od základu vybudovat a vést svůj vlastní fotbalový klub. Kariéra hráče jako manažera začne v okamžiku, kdy se chopí vedení vybraného týmu v anglické, španělské, holandské, italské, německé, nebo francouzské lize, a to ve chvíli, kdy do konce sezóny zbývají poslední tři zápasy a klubu hrozí, že jej pohltí všehoschopný a penězi oplývající soupeř.

The Sopranos: Road To Respect

The Sopranos je videoherní adaptace známého seriálu z HBO, která by měla zachytit všechny nuance, jež učinily seriál tak populární. Příběh hry je zasazen do Philadelphie, kde se bude hráč, jako nemanželský syn Big Pussy pokoušet o co nejlepší využití nabídnuté příležitosti stát se legitimním členem rodiny - organizace. Jako obyčejný pěšák si musí hráč získat důvěru bosse Tony Soprana i dalších členů rodin, což znamená dobře se starat o svěřené území a poslušně plnit rozkazy od Pauliho, Silvia, Christophera i Tonyho. Jedině tak se bude moci pomaloučku posouvat v rodinné hierarchii.

Dinosaur Adventure

Hra pro děti s příběhem o dinosaurovi který sotva se vyklubal z vejce, už se ztratil své rodině. Zabloudil a ztratil cestu zpět když přišlo silné zemětřesení a výbuch sopky. Když konečně našel cestu zpět a vrátil se, zjistil že jeho rodina tam již není. Tak začíná velké dinosauří dobrodružství. Hra procvičuje paměť, obsahuje kreslené sekvence a řešení puzzle.

The Urbz: Sims in the City

The Urbz je odnož série The Sims, koncepcí se však poněkud odlišuje. Urbz jsou vlastně simulátor lezení po společenském žebříčku a budování vlastní image. Hlavní náplní hry je nabíjení ukazatele společenského postavení. Představte si město, rozdělené na několik čtvrtí, z nichž v každé žije jiná společenské kasta. V každé se jinak oblékají, jinak baví a jinak pracují. Stanice metra obývaná v kůži oděnými punkery může nabídnout práci v piercingovém salonu. Jiná část města je zase inspirována Dálným Východem a zaměstná vás v sushi restauraci. Vy začnete prostě v jedné z nich a budete se muset vypracovat od nýmanda, kterého nikdo nezná, až po všemi uznávanou celebritu. Abyste v dané čtvrti zapadli, je potřeba navštívit obchod s oblečením a případně upravit svůj zevnějšek. Jistě uznáte, že s půlmetrovým čírem a koženou bundou s řetězy vás budou punkeři obdivovat, zatímco jinde budete tak akorát pro smích. Jakmile budete známější, umožní vám přístup i do ostatních čtvrtí. Máte k dispozici i svůj byt ležící tak nějak na území nikoho. Příznivci vybavování a vylepšování bytu si tedy rovněž přijdou na své. V každé odemčené čtvrti je navíc malá místnůstka s postelí a skříní, která je vám k dispozici. Zde se například převlékáte do oblečení vhodného pro jednotlivé části města.

Cena: 280,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...