Pojď začít nový život se skvělou prací v Kolíně!

10.07.2018 12:12 | Středočeský kraj | Kolín | Práce | Volná místa

Hledáš novou výzvu nebo chceš jen nastartovat svou kariéru? Kolín je ideálním místem!

Hledáš novou práci a nechceš se již točit v kruhu pohovorů? Jsme personální společnost Manpower, jednička na trhu agenturního zaměstnávání. Máme mnoho spokojených klientů z řad zaměstnanců, kterým jsme schopni sehnat zaměstnavatele, jenž si jich bude vážit.

Na Kolínsku máme hned několik nabídek z oblasti výroby, a to nejen automobilové, dále kontroly kvality či skladu.Pojď se na vlastní kůži přesvědčit o našich službách.
Máme připravené ubytovny a to i s příspěvkem na ubytování!

Aktuálně jsme schopni uplatnit všechny zručné kandidáty, kteří se nebojí práce. Nemáš předešlou zkušenost z výroby? NEVADÍ! Na vše Tě zaučíme při vstupních pohovorech. Uplatníme tedy jak zkušené pracovníky, tak čerstvé absolventy.

Naplní tvé práce bude manuální práce ve výrobě, kontrole kvality a v opravě drobných elektrozařízení. Tedy nic těžkého, co bys nezvládla/nezvládl :-).
Hlavním požadavkem je tvá pracovitost a ochota se přestěhovat. Zbylé podmínky jsou odvyslé od jednotlivých zaměstnavatelů.

Nabídnout Ti můžeme stabilní práci na hlavní pracovní poměr a spoustu odměn, které jsou odlišné u jednotlivých zaměstavatelů. Co se týče mzdy, pohybujeme se v rozmezí 18 700 – 30 600 Kč. Příspěvky na stravovaní popřípadě stravenky jsou samozřejmostí. Stejně tak příspěvek na dopravu či svoz. Jsme schopni Ti též zajistit ubytování s příspěvkem odvyslým od jednotlivých zaměstnavatelů.

… a hlavně život v jednom z nejlepších měst pro život - Kolíně. Hromady obchodů a restaurací, plavecký bazén, fotbalový a hokejový stadion, školy, školky, prostě všechno, co je pro spokojený život třeba.

Stačí když zavoláš na 226 254 951 a společně Ti vybereme práci “šitou na míru”. Můžeš nám též zaslat svůj životopis na e-mail jiri.havranek@manpower.cz, odpovědět můžeš též tlačítkem níže.

Když budeš mít cestu kolem, můžeš se též zastavit na naší pobočce na Karlově náměstí 75.

Už jsi na ceště? Těšíme se na Tebe! :-)

Cena: V textu

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...