Hodinový Manžel

26.06.2018 10:15 | Moravskoslezský kraj | Frýdek-Místek | Služby a řemesla | Řemeslníci

Poptáváte malířské práce v Moravskoslezském kraji? Chcete mýt hezky vymalováno? Neváhejte se obrátit na odborníka!
Malování pokojů v Moravskoslezském kraji

Poskytuji veškeré malířské služby, zejména odstranění staré malby, zarovnání a penetraci zdí, realizaci malby a následný úklid.Malování pokojů je jednoduchá služba, kterou si objednáte a nemusíte malováním strávit cenný volný čas. Provedu pro Vás jednoduché i složité malířské práce (okna, dveře, samostatné díly, malování pokojů atd.). Zabývám se rovněž natěračskými pracemi. Po domluvě také zařídím výměnu oken za plastová.

Dále nabízím opravy nátěru ústředního vytápění, nátěru oken, dveří, židlí, zárubní, plotů, branek atd.znovu boudou vypadat jako nové. Přidělám poličky a garnýže, opravím uvolněné obklady, vyměním a opravím vodovodní baterie, splachovače toalet. Nabízím opravy silikonu kolem van nebo sprchových koutů, vrtání do obkladu, montáž koupelnových doplňků i opravy spár mezi obklady. Pokosím trávu, vypomůžu okolo domu jednorázově i pravidelně, zajistím lepení kamenných obkladů i drobnější zednické práce a mnohem více!

Dále dle domluvy. Pro důchodce poskytuji slevu na výmalbu pokojů!

Pokud vás zaujala nabídka poskytovaných služeb, obraťte se na mne pomocí uvedených kontaktů. Můžete volat i o víkendu a státních svátcích. Své služby poskytuji v Moravskoslezském kraji. Stačí prozvonit, zavolám zpět.

Malování=rychlost=kvalita=levně.

Cena: Dohodou

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Martin Strkáč Tel: 605954368

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Jméno a příjmení: Martin Strkáč Telefon: 605954368


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...