Druhá účetní

30.04.2018 12:25 | Karlovarský kraj | Karlovy Vary | Práce | Volná místa

Kdo jsme

Jsme dynamická společnost, která si od svého vzniku v roce 2008 vybudovala silnou pozici na českém trhu POCT a diagnostických přístrojů. Naším posláním je přispívat ke zvyšování kvality ambulantní diagnostiky u našich klientů - lékařů.

Co vyznáváme

Nejsme velcí co do počtu zaměstnanců, jsme velcí naším portfoliem a počtem klientů. Všichni k sobě máme blízko, všichni naši zaměstnanci se mezi sebou dobře znají. Sdílíme spolu úspěchy i překážky, které překonáváme. Slovo tým u nás není jenom pojmem, my tak prostě fungujeme. Naše pracovní aktivity čas od času doplníme i nepracovními - to nám pomáhá uvědomit si, že jsme všichni pořád "na jedné lodi".

Koho hledáme

Hledáme do našeho týmu posilu na pozici druhé účetní.

Vzdělání a praxe:

Vhodný kandidát by měl mít minimálně SŠ vzdělání ekonomického směru a základní znalost daňové legislativy vč. DPH. Dále je zapotřebí pokročilá znalost MS Office. Výhodou je pak účtování v programu Helios.

Náplň práce

Vaše práce bude založena na zpracování pokladny, vyúčtování, kontroly salda a další účetní agendy. Dále se jedná o zpracovávání závazků, urgenci pohledávek a archivaci.

Jak se vám odměníme

O naše zaměstnance se staráme, poskytujeme celou řadu "běžných" benefitů a v oboru nadstandardní ohodnocení, které odpovídá požadovaným o odevzdávaným výkonům. Chceme v našem oboru vynikat, i proto naše zaměstnance stále vzděláváme a umožňujeme jim přístup k nejnovějším poznatkům.

Ještě jste se nerozhodl/a?

Nevadí, i tak nám pošlete svůj životopis, rádi vám na schůzce dáme odpovědi na to, co se do inzerátu nevešlo.

Cena: Dohodou

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...