Prodavač/obchodní zástupce

30.04.2018 11:26 | Jihomoravský kraj | Blansko | Práce | Volná místa


Hledáme pracovnici/pracovníka na pozici prodavač/obchodní zástupce na zavedenou firemní provozovnu v Blansku. Na provozovně se zabýváme prodejem kancelářských potřeb, reklamních předmětů a doplňkově sportovních pohárů a cen. S uvedeným sortimentem není potřeba mít žádné předchozí zkušenosti, zájemce zaškolíme.

Z hlediska náplně práce se jedná o kombinovanou pozici prodavač a obchodní zástupce. Práce prodavače zahrnuje obsluhu zákazníků na prodejně a vychystávání objednávek. Práce obchodního zástupce zahrnuje péči o stávající zákazníky (návštěvy s novými katalogy, zpracovávání kalkulací). Návštěvy zákazníků probíhají v regionu Blansko, k dispozici je služební automobil.

Jedná se o zajímavou různorodou práci z hlediska sortimentu i z hlediska náplně práce. Společnost Sabe je na trhu od roku 1990. Prodejna je otevřena Po až Čt 7:00 až 16:30 a Pá 7:00 až 16:00. Kolegyně se střídají v rámci "malých" směn. Víkendy jsou volné.

Požadujeme příjemné vystupování v rámci jednání se zákazníky, pracovitost, řidičský průkaz sk. B, základní znalosti práce na PC (Word, Excel), předchozí zkušenost s nějakým účetním/pokladním systémem výhodou, ale není podmínkou.

Nabízíme platové ohodnocení 22 až 24 tis. Kč hrubého měsíčně, stravenky. Smlouva na dobu neurčitou.

Pohovory proběhnou v Blansku. V případě zájmu o zařazení do výběrového řízení pošlete prosím profesní životopis!

Cena: V textu

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...