Skládací elektrokolo MATE. The coolest eBike EVER

17.04.2018 09:26 | Hlavní město Praha | Praha | Sport | Cyklistika

Prodán úplně nové dánské skládací 20“ elektrokolo. Kolo jsem koupil v rámci kampaně na Indiegogo a čekal jsem na jeho výrobu a doručení více než 1,5 roku, protože je o něj obrovský zájem. Na kole jsem jel asi 4x a jedná se o nejzábavnější kolo na kterém jsem kdy jel. Prodávám jej pouze protože jsem se přestěhoval a již nedojíždím. Kolo by tak leželo ladem.

Kolo má 350W (MXUS 36V) motor s maximální rychlostí 32 km/h (lze navýšit pomocí LCD displaye až na cca 55 km/h). Ovládat lze buďto pomocí LCD displaye nebo plynu ovládaného přes palec.
Dokoupil jsem i “battery booster” - 17Ah baterie ( baterie je stejná jakou má Tesla), která na jedno nabití ujede až 160 km (délka nabíjení jsou přibližně 4 hodiny).
Kolo obsahuje 6ti rychlostní počítač s podsvíceným LCD displayem (0 - bez asistence, 5 - plná asistence), zobrazuje i rychlost a ujetou vzdálenost
Odpružení jak přední, tak zadní vidlice
7-mi stupňová Shimano přehazovačka
Váha 23 kg
Velikost - 160 cm x 57 cm x 108 cm (rozloženo), 90 cm x 40 cm x 67 (složeno)

Cena: 31 000,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...