Krásná komoda

15.01.2018 09:30 | Hlavní město Praha | Praha | Domácnost | Skříně

Komoda rustikální 7/1 Masivní části o tloušťce 26 milimetrů, stejně jako solidní dřevěné kolíky, zajišťují odolnost nábytku z kolekce RUSTIK. Jeho dokonalý vzhled je tak doplněn o další nezbytnou vlastnost: funkčnost. Výjimečná životnost zajišťuje této kolekci nezvyklou popularitu, jednoduchost údržby je pak příjemným bonusem. Nábytek je vyráběn ručně, každý kus je tedy neopakovatelným originálem, umocněným smyslem pro detail. Nicméně i tehdy si můžete všimnout určitých nerovností, jakými jsou například nestejně zaoblené rohy nebo nerovné linie. Ty ale vůbec nejsou vadou na kráse nábytku ze série RUSTIK. Komody z této série můžeme dodat bez úprav, případně s voskovým nebo olejovým povrchem. Ke každé komodě si můžete vybrat libovolné úchyty. Rozměry: Šířka: 152 cm Výška: 80 cm Hloubka: 45 cm Rada dekoratéra: Každá paní domu sní o elegantním prádelníku. V případě tohoto kusu nábytku nelze hovořit jen o funčnosti, ale je třeba zmínit také jeho krásu. Proto je tuto komodu třeba umístit tak, aby dokonale vynikly všechny její přednosti. Povrchová úprava: Cena produktu je bez nátěru tzn. bez povrchové úpravy, po zvolení odstínu se vám automaticky připočítá k ceně produktu cena za nátěr, kromě kouřového ořechu ( již v ceně ). Povrchovou úpravu provádíme pomocí vosku OSMO COLLOR v matné verzi , lze při požadavku provést pololesklou či lesklou verzi.

Cena: 16 500,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...