Strojník, obsluha stavebních strojů

09.01.2018 15:18 | Středočeský kraj | Mladá Boleslav | Práce | Volná místa

Náplň práce :

Obsluha a údržba stavebních strojů pozemních staveb - kolová a pásová rýpadla, válec, dozer, rypadlo-nakladač, smykový nakladač, vrtná souprava. Práce s moderními stroji (s průměrným stářím do 3 let).

Požadavky :

- ŘP sk. B, (C nebo T výhodou)
- strojní průkaz (aspoň na jeden stroj)
- časová flexibilita / práce v režimu krátký/dlouhý týden
- odpovědný přístup k práci
- praxe (výhodou)

Nabízime :

- ohodnocení dle typu stavebního stroje a reálně odvedené práce 25 000,- až 40 000,- měsíčně (35 000,-HR/měsíc za 140 MTH)
- příspěvek na stravování
- výhodný mobilní tarif
- možnost rozšíření stávajíciho průkazu na další stroje
- možnost příspěvku na ubytování 3500,- (po zkušební době)

V případě Vašeho zájmu o námi nabízenou pracovní pozici, zašlete na e-mailovou adresu svůj strukturovaný životopis v českém jazyce spolu s motivačním dopisem, dotazníkem (k dispozici na stažení : http://www.vviss.cz/index.php?lang=cze&scr=1&show=career) a případnými přiloženými skeny certifikátů, referencí a ostatních dokumentů, pokud jimi disponujete.

Inzerent bude o výsledcích výběrového řízení informovat pouze ty uchazeče, kteří se zúčastní pohovoru za předpokladu následného zájmu inzerenta o další spolupráci s daným uchazečem, nebo ty uchazeče, kteří se po uskutečnění pohovoru sami dotážou na výsledek výběrového řízení.
Společnosti skupiny VVISS prohlašují, že osobní údaje obsažené v životopise použijí pouze k uskutečnění výběrového řízení a nebudou tyto údaje předávat třetím osobám bez předešlého souhlasu uchazeče.
Jako součást Vaší emailové odpovědi prosím zkopírujte níže uvedené prohlášení (podmínka bezproblémového zařazení do výběrového řízení). Do předmětu emailu uveďte název pozice, o kterou se ucházíte. Děkujeme.

Cena: Dohodou

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...