Alza – skladník – mzda 150-160 Kč/hod (25 - 27 tis. měsíčně)

16.11.2017 12:29 | Hlavní město Praha | Praha | Práce | Volná místa

Připojte se k nám a podílejte se na úspěšném chodu skladu v Horních Počernicích, kde získáte jistotu práce pro největšího a uznávaného lídra v oblasti internetového prodeje a to přímo pro Alzu. Přátelský kolektiv, radost z práce a příjemné pracovní prostředí je naše heslo, kterým se řídíme, protože spokojení zaměstnanci tvoří silný tým a ten je základem úspěchu.

POPIS POZICE

Skladníci zde kompletují zakázky, značí jednotlivé zboží, etiketují, štítkují, evidují skladové zásoby, umisťují zboží do regálů, pracují na balicím stroji. Je zde práce opravdu pro každého.
Používáme nejnovější technologie a díky tomu dosahujeme skvělých výsledků.

PROFIL KANDIDÁTA

Pro tuto pozici potřebujete jen ochotu pracovat. Směny ranní, odpolední, noční.

NABÍZÍME

Mzdu až 160 Kč/hod (v přepočtu 25 000 - 27 000 měsíčně), možnost dlouhodobé spolupráce, možnost přejít po novém roce na HPP přímo k Alza. Pracovní den Vám zpříjemní snídaně zdarma, na vstupním pohovoru dostanete kávu a malý dárek. Nástupní bonus 500 Kč. Přátelské pracovní prostřední a mnoho dalšího. Pokud Vás nabízená pozice zaujala, tak neváhejte a pošlete mi Váš životopis na email katerina.parikova@manpower.cz nebo rovnou zavolejte na 226 257 591.

Těšíme se na spolupráci s Vámi!

Cena: V textu

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...