náhrdelník angelit

24.10.2017 18:27 | Celá ČR | Celá ČR | Móda a doplňky | Šperky dámské

Náhrdelník z pravého angelitu (přírodní, tedy nebarvený atd.) na pružné nylonové gumičce. Délka je 40 cm (v případě potřeby mohu zmenšit, zvětšit bohužel ne), průměr kamínků je 7-8 mm. Barva světle modrá.

Vlastnosti kamene:
Angelit je jedním z kamenů vědomí pro nový věk. Jak napovídá už jeho název, napomáhá angelit dosáhnout kontaktu s říší andělů. Pomáhá při telepatické komunikaci a umožňuje cestování mimo tělo při němž je zachován kontakt s reálným světem. Angelit je pro léčitele mocný kámen, neboť prohlubuje naladění jejich mysli a zvyšuje vnímavost. V duševní rovině vám angelit pomůže vyslovit svou pravdu bez ohledu na to, jak může znít. Současně díky němu budete soucitnější a smířlivější - zejména k věcem, které nelze změnit. Mírní duševní bolest a čelí krutosti. Mentálně se angelit používá k lepšímu pochopení astrologie a k hlubšímu porozumění matematice. Rovněž napomáhá navázání telepatického kontaktu mezi dvěma bytostmi. Duchovně je angelit plný slitování a soucitu. Bolest a nesoulad mění v jednotu a současně léčí rány, když otevírá cestu vedoucí k duchovní inspiraci. Navozuje hluboký pocit klidu a míru. Pomáhá navazovat kontakt s vesmírnou energií. Zvyšuje úroveň vědomí. Angelit podporuje proces znovuzrození, stimuluje léčení a otevírá cestu pro jasnovidné pozorování vzdálených věcí.
(zdroj: http://www.nakridlechandelu.cz/angelit/)

Čištění:
Nepoužívejte nikdy vodu na měkké kameny, jako je angelit atd. Tyto kameny se v menší či větší míře ve vodě rozpouštějí. (moje pozn. čistěte jinými způsoby uvedenými v tom článku viz zdroj níže)
(zdroj: http://lecive-kameny.blogspot.cz/2014/06/cisteni-drahych-kamenu-vsechny-zpusoby.html)

Zboží odesílám po připsání platby na účet (cena náramku + poštovné 40 Kč) jako doporučený dopis, či na dobírku (cena náramku + poštovné 85 Kč).

Cena: 350,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...