Telefonní konzultant

20.10.2017 15:15 | Hlavní město Praha | Praha | Práce | Volná místa

Společnost ePojisteni.cz je jednou z nejúspěšnějších a největších českých internetových firem NetBrokers Holding, a.s. Provozujeme největší srovnávače pojištění v České a Slovenské republice, jsme dominantním hráčem v telekomunikacích, mobilním marketingu a finančních produktech.

Neprovozujeme call centrum běžného prodejního typu – naši prodejci nevolají na studené kontakty, neprodávají finanční deriváty, komodity, elektřinu, plyn a ani sady hrnců. Naši konzultanti prodávají autopojištění, které každý majitel či spolumajitel motorového vozidla musí mít, jelikož je ze zákona povinné. U nás se prodává jednoduše, eticky a profesionálně. Naši zákazníci si prostřednictvím našich webových stránek srovnají nabídky autopojištění různých pojišťoven a my jim následně poradíme, kterou z nabídek využít a jak ušetřit. Naši prodejci kontaktují zákazníky pouze na základě jejich projeveného zájmu či žádosti o telefonický kontakt. Tuto službu hodnotí naši zákazníci i zaměstnanci velmi pozitivně.

Vážíme si dobře odvedené práce našich prodejců, právě proto svým zaměstnancům nabízíme velmi atraktivní finanční ohodnocení. Dle dlouhodobého srovnání je společnost ePojisteni.cz nejlépe odměňujícím zaměstnavatelem v oblasti zákaznického servisu v Praze. Průměrná mzda našich prodejců je 29 000 Kč hrubého, cca 25 % prodejců pobírá mzdu nad 50 000 Kč hrubého! Ti nejlepší mají výplaty nad 60 000 Kč hrubého!

Pojďte se přidat k firmě, která si je vědoma toho, že její zaměstnanci jsou tou největší hodnotou. Kromě moderního a krásného pracovního prostředí máme i další benefity, kterými zajišťujeme špičkový servis pro zaměstnance – vzdělávání, kvalitní materiály, intranet, tréninkovou podporu, péče asistentek - denně se starají o naše zaměstnance, vždy připravují skvělé snídaně, donáší kávičku na přání přímo až na stůl atd. Navíc naši zaměstnanci kromě výplaty za svoje výsledky vyhrávají dovolené, skútry a další kulturní či jiné zážitky – pořádáme teambuildingy, chodíme společně zdarma do divadla, na večeře, společně hrajeme Laser Game, Paintball atd.

Nabízíme uplatnění jak pro pracovníky s praxí, tak pro ambiciózní absolventy, kteří chtějí rychle kariérně vyrůst a mít nadstandardní příjmy. Neváhejte se zasláním životopisu. Přesvědčte se sami, že i práce může být zábavou a že poctivou prací se dají vydělat nadstandardní peníze. Staňte se ještě dnes součástí skvělého týmu, který mění tvář trhu v České republice!
NÁPLŇ PRÁCE:

Telefonická komunikace s klienty, kteří již sami projevili zájem o naše produkty (Nejedná se o volání na studené kontakty. Voláme jen klientům, kteří si na našich internetových stránkách udělali cenovou kalkulaci na povinné ručení, havarijní pojištění.)
Analýza potřeb zákazníka, poskytování aktuálních informací
Doporučení vhodných produktů, cenová kalkulace, uzavírání smluv
Administrativa spojená s hovory a požadavky zákazníků

POŽADUJEME:

Výhodou je praxe jako operátor call centra nebo pojišťovací/finanční poradce, PODMÍNKOU je však pouze chuť se učit a mít nadšení do práce
Uživatelská znalost práce na PC
Skvělé komunikační dovednosti
Znalost ČJ - mluvená i psaná forma
Flexibilita a odolnost vůči stresu

NABÍZÍME:

Práci na hlavní pracovní poměr
Fixní hrubá mzda + bonusy
Možnost kariérního růstu (upřednostňujeme interní výběrová řízení, dáváme tak šanci ambiciózním zaměstnancům, kteří chtějí pracovat na své kariéře)
Velmi atraktivní moderní prostředí ve zcela nových prostorech v centru Prahy s výbornou dopravní dostupnosti (v okolí 500 metrů se nachází široké spektrum služeb - květinářství, pošta, lékárna, klinika, supermarkety atd. Je zde k dispozici více jak 30 restaurací, kaváren i hospůdek. Dostupnost - tramvajová zastávka Křižíková/Urxová, stanice metra B, přívoz Pražské integrované dopravy, cyklostezka atd. Více informací o lokalitě naleznete zde -http://www.rivergarden.cz/#lokality)
Motivační hry (soutěžíme o zájezdy, gurmánské zážitky, herní konzole Microsoft Xbox, PlayStation atd.)
Příjemné pracovní prostředí v mladém kolektivu
Vzdělávání a další rozvoj odborných dovedností a znalostí, hrazená výuka AJ atd.
Firemní akce, benefity: skvělé snídaně pro zaměstnance na denní bázi a klasické občerstvení na pracovišti (čerstvě pražená káva, mléko, čaje atd.), firemní čajovna včetně občerstvení, relax zóna (pingpongový stůl, fotbálek, boxovací pytel atd.), plně hrazené neomezené volání, bezplatné masáže na pracovišti aj.
Samostatnou a odpovědnou práci, stabilitu a jistotu
Příležitost pracovat pro největší srovnávač pojištění v České republice!
Nástupní termín: IDEÁLNĚ IHNED, případně dohodou

Cena: V textu

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...