Laserová tiskárna

17.10.2017 11:31 | Karlovarský kraj | Sokolov | Mobily, komunikace | Kancelářská technika

Velmi rychlé multifunkční zařízení s funkcemi oboustranného tisku, kopírování a skenování. Nabízí vysokou kvalitu tisku spojenou s velmi nízkými náklady na provoz. Díky flexibilním možnostem zpracování médií může tisknout mnoho typů dokumentů, od štítků až po tabulky, faktury, návrhy, formuláře, technické výkresy a další dokumenty, což z něj činí ideální volbu pro širokou řadu organizací a pracovních skupin. Tato multifunkční tiskárna představuje perfektní volbu pro každou kancelář, kde vyžadují rychlý černobílý tisk, doplněný o možnost kopírování, skenování a faxování.

Díky jednoduchému intuitivnímu ovládacímu panelu má každý snadný přístup k celé sadě funkcí. Automatický reverzní podavač na 50 listů zařídí rychlejší a snadnější kopírování i skenování oboustranných dokumentů. Skenovaný obraz lze uložít na USB paměťové médium nebo na síťové TWAIN. V kancelářském prostředí potěší také funkcí pro oboustranné kopírování identifikačních karet na jedinou stránku papíru.

PrintSuperVision poslouží pro správu a monitorování síťových tiskáren a multifunkcí, zatímco Print Job Accounting umožní sledování využití tiskárny a umožňuje řídit náklady na tisk. OKI Template Manager umožňuje vytvářet a tisknout mnoho typů obchodních a propagačních materiálů přímo na pracovišti. Snadno převedete tištěné dokumenty do digitální podoby (Nuance PaperPort) nebo jednoduše editovatelných elektronických souborů (Nuance OmniPage).

Cena: 4 050,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...