Postel SARA 160x200 ořech+rošt zdarma

13.10.2017 11:21 | Jihočeský kraj | Písek | Domácnost | Postele, matrace

- Materiál Lůžko je komplet vyrobeno z borovice

- Lakování Lůžka jsou ručně barvena do barvy olše nebo dub /na jiných aukcích/, v této verzi jsou lakovány, pak ručně leštěny a znovu lakovány. Takto upravené lůžko se nádherně prezentuje, je krásně viditelná struktura dřeva včetně suků. Lůžka jsou dvojitě lakována nástřikovou metodou polomatovým ekologickým lakem.

- Rošt se skládá z 12 lišt o průměru 6 cm x 2 cm, spojených látkovými pruhy, díky nim se jednotlivé lišty usazují do rámu automaticky a zachovávají svou polohu i po položení matrace.

- Tloušťka materiálu použitého k výrobě lůžka je 2,7 cm. Zadní, přední část a boky jsou spojeny bukovými kolíky a sešroubovány jsou čtyřmi klasickými, nábytkovými šrouby na imbusový klíč, který je součástí balení a je to v podstatě jediné nářadí potřebné ke smontování lůžka. Montáž je velmi jednoduchá a rychlá. V balení najdete šroubky, kolíky i celý návod na montáž. Lůžko o rozměrech od 120 do 180 má ještě tzv. pátou nohu a středovou lištu.

- Záruka 24 měsíců.

ROZMĚRY LŮŽKA

šířka 167,5 cm
délka 210.5 cm
postel pro matraci 160 x 200
výška za hlavou 100 cm
výška u nohou 38 cm
tlouštka desky 2,6 cm
šířka nohou 10 x 5,5 cm
boční listvy 16 cm

Cena: 5 500,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...