Odborný prodejce chovatelských potřeb, krmiv a mazlíčků

24.08.2017 14:17 | Jihomoravský kraj | Brno-město | Práce | Volná místa

Primárně hledáme parťáka, který zapadne do týmu mladých lidí se zájmem být úspěšní. Je pro nás více než důležité středoškolské vzdělání, ideálně stř.veterinární škola nebo vyšší. Naši zákazníci si rádi povídají anglicky a obdivují profesionalitu a široké znalosti našeho odborného personálu.

Co vás čeká

Zvířátka se těší na Vaši péči, ale příliš mnoho času na mazlení u nás není. Největší radost Vám udělá spokojený zákazník, kterému však musíte nejdříve dobře poradit, zboží na prodejně připravit a příjemné prostředí k nákupu vytvořit.

Jste zákazník, chovatel nebo náš nový parťák?

Do našeho teamu hledáme kolegu/kolegyni, kteří zvládnou vysoký pracovní i psychický nápor, mají obchodního ducha a jsou mnohem více než jen běžný chovatel mazlíčků. Protože práce u nás znamená docílit dokonalého vztahu mezi zákazníkem a jeho zvířecím miláčkem. Nestačí pouze vědět, čím například krmíte Vaše mazlíčky a co jim nejlépe vyhovuje, protože jsou spousty dalších možností, které možná ještě vůbec neznáte.

Co vám chceme nabídnout

Nabízíme nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobu. Tímto se práce u nás odlišuje od běžné pracovní doby, protože u nás máte více volných dnů pro sebe.

Lidé z našeho teamu mají velmi zajímavé finanční ohodnocení, které se v tomto oboru vymyká standardu, podpořené bonusovým programem, stravenkami, slevami na nákupy a možnost se osobnostně i vědomostně rozvíjet.

Cena: Dohodou

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...