Televize 3D

04.05.2017 11:37 | Hlavní město Praha | Praha | Elektronika | Televize, přijímače

Elegantní 46palcová obrazovka v minimalistickém One designu bude ozdobou každého pokoje - a to ani nemusí být zapnutá. Umožní snadný přístup k prakticky jakémukoli digitálně dostupnému obsahu, který vás napadne. Pohodlné prohlížení si užijete díky novému dotykovému dálkovému ovladači, jehož používání je tak návykové, že ho nebudete chtít odložit. FullHD panel s obnovovací frekvencí CMR 200 Hz využijete zejména k sledování 2D a 3D filmů. Pokročilý převodník dokáže i běžné dvourozměrné filmy zkonvertovat do třetího rozměru. Prostřednictvím DVB-T2 a DVB-C tunerů můžete mít na dosah ruky všechny vaše oblíbené programy ve vysokém rozlišení. Když si dokoupíte kompatibilní webovou kameru, budete moci využívat Skype a další služby pro videohovory. Jakmile uvidíte své známé na velké obrazovce, uvědomíte si, jak se díky Samsungu stal svět malý. V ovladači je navíc zabudovaný mikrofon, který je upotřebitelný jak s výše zmíněným Skypem, tak s pokročilým hlasovým ovládáním. Televize Samsung UE46F6400 je dokonce tak chytrá, že vám podle toho, co rádi sledujete, doporučí vhodný program. Díky novému rozhraní Smart Hub 2013 se v nabídce neztratíte a snadno najdete to, co potřebujete. Ovládat televizi nyní můžete dotykem, hlasem i pohybem. Vestavěný WiFi modul pro připojení k bezdrátové domácí síti zjednodušuje připojení televizoru ke všem zdrojům. Využívat lze klasické ethernetové rozhraní pro připojení kabelem. Dostupná je i funkce WiFi direct, která vám umožní přímo se spojit s dalším zařízením, například notebookem, bez potřeby bezdrátového směrovače. S funkcí ConnectShare lze přehrávat filmy, fotografie nebo hudbu z flash disků nebo externích pevných disků. Na připojená USB úložiště jde také nahrávat televizní vysílání a využívat je pro funkci časového posuvu TimeShift. Díky tomu už vám ani okamžik z přímého přenosu neunikne, i když si budete potřebovat někam odskočit. Jako další vstupní zařízení poslouží čtyři konektory moderního digitálního rozhraní HDMI. S jejich pomocí si vychutnáte hry z nejnovějších herních konzolí, i 3D filmy z vašeho Blu-ray přehrávače. Přičtěte k tomu ekologický senzor, který se postará o optimální nastavení podsvícení na základě jasu v místnosti, a máte ideálního kandidáta pro jakoukoli moderně založenou domácnost. S funkcí AllShare můžete streamovat filmy, fotografie a hudbu z jakýchkoli zařízení v blízkém okolí televizoru, včetně počítačů.

Cena: 9 999,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...