Kočárek Mutsy 4 rider

23.03.2017 11:26 | Královéhradecký kraj | Hradec Králové | Dětské potřeby | Kočárky a nosítka

Zkušenosti:

- Na prvním místě je potřeba upozornit, že kočár je poměrně těžký. Výhodou je jeho bytelnost a odolnost. Ze schodů dolu jej jde dostat schod za schodem bez obav o to jestli to přežije. Nevýhoda se projeví naopak při potřebě dostat kočár po schodech nahoru. I když se dá po jednom schodu vytáhnout, a není v tom problém, ale pro drobnou holku každodenně tahající kočár o pùl patra to prostě není. Náš případ to naštěstí nebyl.

- Dve otáčívá přední kola mají taky svoje pro a proti. Mají skvělou manévrovatelnost na chodníku a třeba v hypermarketu, naopak na obrubník to chce najíždět kolmo. Tříkolka musí být z tohohle podlehu o život. Čtyřkolka ješte jde. přední kola naštěstí zablokovat co je do terénu dobré. Je to tedy takové SUV mezi kočáry. Čistokrevný tereňák to není, nákupní taška ani F1 taky ne ;)

- Věc, nad kterou jsme váhali a udělali dobře jsou nafukovací kola. Zkušenost ukázala, že je to lepší řešení, než plná pěnová. Jsou tižší a měkčí, duši koupíte v každém obchodě. Za ta léta jsme měnili jenom jednou, navíc i s úplně prázdnou můžete kočár používat. Akorát se hùře tlačí. Naproti tomu, když se odloupne kousek z pěnového kolečka, kočár drncá a rěšíte co s tim.

- Kočár splnil všechno, co bylo potřeba. Všechno jde nastavit, přestavit, zklopit, vyklopit, vyjmout. Žádný jiný nebyl potřeba. Měli jsme k nemu i pres adaptéry autosedačku MaxiCosi, nebyl v tom problém.

Stav:

Kočár má už něco za sebou, proto prosím věnujte pozornost následujícímu seznamu:

- Nejvíc to odnesla rukoje. Chybí ji pěny a nastavení výšky se občas zasekne. Jde koupit nová, dùvod proč jsme tak neudelali je, že tahle ještě neco vydrží. Pokud by jste chteli kontakt na eshop, kde to jde pořídít (i pro jiné kusy), neváhejte mě kontaktovat. Rád poradim.

- Na střeše sportovní části byla fólie, která sloužila jako okénko. časem se rozlámala, jak se střecha pořád sklápěla. V praxi se ale vùbec nepoužívala, byla překryta zatahovací střechou, takže to nijak nevadí.

- Brzda jde z tuha, ale používat to jde a šikovný kutil to určíte bude umět vylepšit.

- Kočár je ČISTÝ. Před prodejem jsme jej vyprali, pùsobí nově a hezky, má svěží univerzální barvu. Je bez skvrn, nikde se nic nepáře.

- Kočár nikdy NEBYL V KONTAKTU SE ZVÍŘATY, ani nikdy NEBYL V ZAKOUŘENÉM PROSTŘEDÍ.

Cena: 1 999,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...