ŠPIČKOVÁ TELEVIZE SHARP

27.02.2017 13:41 | Hlavní město Praha | Praha | Elektronika | Televize, přijímače

Popis výrobce:
FullHD LED TV Sharp LC-22CFE4012EW

Skvělý televizor SHARP LC 22CFE4012 22“ LED televizor s rozlišením Full HD 1920 x 1080 s úhlopříčkou 56 cm nabízí kromě skvělého obrazu možnost nahrávání pořadů díky funkci PVR nebo si můžete přehrávat svoje vlastní filmy například z flash disku nebo externího disku při použití USB konektoru. Televizor také disponuje konektorem HDMI, který vám umožní televizor propojit s řadou zařízení a rozšířit tak snadno jeho funkce. Užijte si domácí pohodu s televizorem Sharp.

Klíčové vlastnosti

22“ LED televizor s rozlišením Full HD (1920 x 1080) s úhlopříčkou 56 cm. Frekvence 100 Hz. Typ tuneru DVB-C/T/T2/S/S2. Technologie Active Motion s aktivním obvodem pro hladký a plynulý pohyb. Programovatelný časovač pro zapnutí a vypnutí TV. Skvělý zvuk s reproduktory o výkonu 2x 3 W, dekodér pro DTS 2.0, Dolby Digital, Dolby Digital+. Podpora teletextu, EPG, dětský zámek. 2x HDMI (CEC, ACR), USB nahrávání PVR, USB přehrávání souborů pomocí USB. CI+ slot, SCART, výstup pro sluchátka, optický výstup. VESA standard 100 x 100. Energetická třída A.

Čistý obraz plný detailů s možností nahrávání na USB

Obrazovka s rozlišením Full HD zcela snadno zvládá výbornou kvalitu zobrazení. Užívejte si sledování filmů se všemi detaily díky vysokému jasu, neuvěřitelnému kontrastu a reálným barvám. Televizor také disponuje USB portem pro připojení pevného disku nebo flash disku na který můžete nahrávat filmy díky funkci PVR ready.

Vstup HDMI pro nejkvalitnější obraz

Televizor disponuje dvěma konektory HDMI, tzv. High Definition Multimedia Interface což je globální standard pro digitální přenos obrazu ve vysokém rozlišení a vícekanálového zvuku. Toto univerzální řešení s jedním kabelem umožňuje snadné připojení vaší obrazovky k zařízením, jako jsou například domácí kina, DVD přehrávače, herní konzole a multimediální přehrávače.

Multifunkční USB port

Televizor má USB port pro připojení pevného disku nebo flash disku, můžete si tak přehrávat kromě filmů také fotografie z dovolených nebo společných akcí s rodinou a přáteli nebo spouštět písničky a užívat si tak domácí pohodu na maximum. Díky nízké době odezvy máte zaručeno, že televizor nebude mít žádný problém s kvalitním zobrazením rychlých scén při sledování akčních filmů, sportovních přenosů nebo při hraní her.

Reproduktory 2 x 3 W

Nyní si můžete vychutnat všechny filmy nejen se skvělým obrazem, ale i skvělým zvukem díky reproduktorům s výkonem 2x 3 W, které opravdu skvěle znějí. Díky opravdu kvalitnímu zvuku i obrazu pak bude sledování filmů jednou z vašich nejoblíbenějších činností.

Technická data a důležité informace

Označení modelu: SHARP LC 22CFE4012 W,

Barva: bílá, uhlopříčka 22 (56 cm). Full HD rozlišení 1920 x 1080. 100 Hz zpracování vstupního obrazu.

Digitální tuner DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG4 - HD). Technologie Active Motion s aktivním obvodem pro hladký a plynulý pohyb

Smart TV / Typ obrazovky LED / Tvar obrazovky ROVNÁ / Energetická třída A

Úhlopříčka v palcích 22 " / Úhlopříčka v cm 56 cm / Vysoké rozlišení FULL HD

Rozlišení panelu 1920 x 1080 / Frekvence 100 Hz / Kontrast 100 000:1

Tuner pozemní TV (DVB-T) / DVB-T/T2 / Tuner kabelové TV (DVB-C) DVB-C / Satelitní tuner (DVB-S) DVB-S2

Konverze 2D/3D / USB / Časovač vypnutí / CI slot / Počet SCART 1 / Připojení sluchátek / Počet HDMI 2

Příkon v pohotovostním režimu 0,5 W / Průměrný příkon v zap. stavu 20 W

Výška 35,5 cm / Šířka 51 cm / Hloubka 14 cm / Barva BÍLÁ

Rozměry bez podstavce (VxŠxH) 32x51x5 cm

Hmotnost 4,1 kg

Cena: 5 000,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a příjmení: Lukáš Otakar

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.

Kontakt na inzerenta

Jméno a příjmení: Lukáš Otakar


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...