Mixér stolní G21 PERFECT SMOOTHIE

23.12.2016 10:03 | Moravskoslezský kraj | Opava | Bílé zboží | Drobné spotřebiče

Popis zboží: Blender G21 Perfect Smoothie Black je kvalitní výkonný a multifunkční mixér, který vás okouzlí svým jednoduchým použitím a neskutečným výkonem. Díky tomuto mixéru zbohatne váš jídelníček o nepřeberné množství kulinářských specialit, jako jsou například profesionální koktejly nebo krémové polévky, které si už nebudete dopřávat pouze v barech a restauracích, ale i v pohodlí domova. Zvládnete s ním namixovat jakýkoliv druh potravy velmi najemno a kromě mixování, míchání, drcení a sekání s ním můžete vyrábět i přesnídávky pro malé děti, dezerty, koktejly, zmrzliny, smoothie, sorbety, pomazánky, atd. Díky svému fantastickému výkonu se skvěle hodí i pro přípravu RAW stravy.

Perfect Smoothie je na rozdíl od jiných mixérů vybaven 6 noži, díky kterým můžete mixovat jak tekuté, tak suché suroviny. Jeho nádoba s objemem 2,5 l je plně dostačující i pro mixování objemnějších potravin, které není třeba krájet, a do nádobky se pohodlně vejdou. Blender G21 Perfect Smoothie má využití nejen v domácnosti, ale je vhodný i do kaváren, cukráren, restaurací, barů, apod. Nádobka mixéru je vyrobena z velmi odolných materiálů, aby dokázala pracovat jak s horkými, tak studenými potravinami a nezachytávala jejich vůni ani chuť. Bez obav v něm tedy můžete připravovat i domácí polévky či omáčky.

Neuvěřitelný výkon 1500 W je nejvýraznější vlastností u G21 Perfect Smoothie. Je to podobný výkon jako mají 2 běžná pneumatická kladiva. Otáčky šesti nožů je možné regulovat od běžných 10 000 otáček za minutu do super rychlých 35 000 otáček za minutu. Nádoba o objemu 2,5 l snáší bez potíží teploty od -40°C do +120°C. Disponuje také pojistkou proti přehřátí. Jeho moderní černá barva a zajímavý design propůjčuje mixéru vzhled spíše doplňku do kuchyně, než běžného spotřebiče. Díky nízkému těžišti dobře drží na pracovní ploše a jeho robustní provedení zajišťuje jeho dlouhou životnost.

Cena: 3 500,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...