Zrcadlovka Canon EOS600D

21.11.2016 14:44 | Kraj Vysočina | Havlíčkův Brod | Foto-optika | Digitální fotoaparáty

Fotoaparát EOS 600D vám dává k dispozici rozlišení 18 megapixelů, uživatelsky optimalizovaný design a možnost použití celé řady EOS objektivů a příslušenství, a nedovolí tak, aby něco stálo v cestě vašeho fotografování. Zboží je v dobrém stavu. Objektiv se zdá být v pořádku, obrazovka nese mírně známky užívání, (par drobných škrábanců), které jdou ovšem vidět pouze při podrobném zkoumání vyplého displeye. Foťák toho má určitě ještě hodně před sebou. Spolu s fotakem a objektivem zašlu i nabiječku. Parametry Typ fotoaparátu: digitální zrcadlovka Menu v češtině: ANO Materiál těla: kov; plast Závit na stativ: ANO Druh snímače: CMOS Počet bodů celkově (Mpix): 18.7 Počet bodů efektivně (Mpix): 18 Velikost snímače (DSLR) (mm): 22,3 × 14,9 Max. počet bodů X (pix): 5184 Max. počet bodů Y (pix): 3456 Min. citlivost (ISO): 100 Max. citlivost (ISO): 6400

Cena: 6 500,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...