Kočárek Tako Moonlight Love Story 2015 - růžový

20.09.2016 14:50 | Jihomoravský kraj | Břeclav | Dětské potřeby | Kočárky a nosítka

Prodám dvojkombinaci kočárku Tako Moonlight. Záruka do 3/2017. Kočárek je v perfektním stavu, po jednom dítěti. Korbička užívaná cca 10 měsíců, sporťáček cca 6 měsíců. Důvodem prodeje je, že teď čekáme chlapečka, tak musíme pořídit jinou barvičku :). Jinak jsem s ním byla nadmíru spokojená. Korbička je velice prostorná, má polohování zádíček, součástí jsou i pásy na připoutání miminka, nánožník (když se plně uzavře stříška a nánožník, je miminko skvěle schované před nepříznivým počasím, viz. foto), síťka proti hmyzu a pláštěnka – i pro sporťák. Korbička i sporťáček se dají připevnit jak ve směru, tak proti směru jízdy. Sporťáček má také polohování zádíček od úplného lehu do sedu, dále polohování opěrky nohou, 5-ti bodové pásy na připoutání, nánožník. Jak u korbičky, tak u sporťáčku je po odepnutí zadního krytu stříšky síťka pro větrání. Kočárek má dvojité odpružení, hliníkovou konstrukci - sem tam oděrky od skládání do auta (nic velkého, ale uvádím pro pořádek :)), podvozek s nafukovacími koly, uzavíratelný nákupní košík, taška na rukojeť včetně přebalovací podložky, držák na pití. Zdarma přidám růžový slunečník a clonu proti větru a sluníčku (viz. foto). Platba při osobním převzetí, popř. mohu zaslat poštou – mám ještě i originál krabici, takže přeprava není problém.

Cena: 8 900,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...