Dámský pletený lehký svetřík

12.09.2016 14:23 | Středočeský kraj | Kutná Hora | Móda a doplňky | Oděvy, doplňky dámské

Lehký pohodlný svetřík s krátkým rukávkem, překladem zdobená ramena s knoflíčky, hlubší kulatý výstřih s pružným lemem, krátké rukávky do pružného lemu. Spodní okraje svetříku do vysokého pružného lemu. Projmutý pas. Módní barevný vzor uprostřed předního dílu. Luxusní second hand - velmi dobrý stav.

Svetřík je měřen volně rovně ložený - boční švy "sedí" na sobě. Míry za pomlčkou značí maximální natažení svetříku do šířky tak, aby stále vypadal na těle hezky.....

Jak jsou brány míry?

Průramek - od podpaží k rannímu kloubu 1/2, prsa - od podpaží k podpaží druhému x 2, pas - v nejužším místě pasu x 2, boky - 20 cm od nejužší linie pasu x 2, celková délka od ramene u krku ke spodnímu okraji svetříku.

Rozměry: průramek 1/2 až 26 cm, prsa celkem 100 - 110 cm, pas celkem 96 - 106 cm, boky celkem 100 - 110 cm, celková délka od ramene u krku 70 cm.

Materiál: pružná 65% viskóza + 35% polyamid.

Cena: 250,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...