Špičkový 22" LED monitor

07.09.2016 14:38 | Kraj Vysočina | Žďár nad Sázavou | Elektronika | Televize, přijímače

Světově první LED displej s technologií PowerSensor šetří energii
LED monitor řady P s technologií PowerSensor, úhl. 55,9 cm (22'') LED displej pro podniky Philips 225PL2 s certifikací EPEAT Gold je přátelský k životnímu prostředí. Je vybaven inteligentní technologií PowerSensor, která zjišťuje přítomnost uživatele a upravuje podle ní spotřebu energie. Díky tomu lze snížit spotřebu energie až o 80 %.
PowerSensor: zaručuje nižší provozní náklady díky úspoře energiePowerSensor: zaručuje nižší provozní náklady díky úspoře energiePowerSensor je vestavěný ‚senzor osob‘, který vysíláním a přijímáním neškodných infračervených signálů zjišťuje přítomnost uživatele a automaticky sníží jas monitoru v případě, že uživatel odejde od stolu. Tím snižuje účty za energii až o 80 % a prodlužuje životnost monitoru.
SmartImage: zážitek z optimalizovaného a uživatelsky přívětivého zobrazeníSmartImage: zážitek z optimalizovaného a uživatelsky přívětivého zobrazeníSmartImage je exkluzivní špičková technologie společnosti Philips, která analyzuje obsah zobrazovaný a poskytuje optimalizovaný výkon zobrazení. Uživatelsky příjemné rozhraní umožňuje nastavit různé režimy, např. Kancelář, Obrázky, Zábava, Ekonomický atd., tak aby odpovídaly používané aplikaci. Na základě výběru technologie SmartImagedynamicky optimalizuje kontrast, sytost barev a ostrost obrázků a videí a výsledkem je dokonalý výkon zobrazení. Ekonomický režim nabízí značné úspory energie. Vše v reálném čase a stisknutím jediného tlačítka!
Stylové ovládací prvky SmartTouchStylové ovládací prvky SmartTouchOvládací prvky SmartTouch jsou inteligentní ikony citlivé na dotek, nahrazující výčnělková tlačítka. Ovládací prvky SmartTouch reagují na nejjemnější dotek a zapínají například monitor nebo pomocí funkce SmartImage Lite zesvětlují a zaostřují displej. Po spuštění ikony SmartTouch září a naznačují, že vaše příkazy byly provedeny.
Ekologicky šetrný displej bez rtutiMonitory Philips s LED podsvícením neobsahují rtuť, jednu z nejjedovatějších přírodních látek, která škodí lidem i zvířatům. Díky tomu je snížen dopad na životní prostředí po celou dobu životního cyklu displeje od výroby až po likvidaci.
EPEAT Gold zaručuje nejnižší dopad na životní prostředíMonitory společnosti Philips s certifikací EPEAT GOLD zaručují ochranu lidského zdraví a životního prostředí. Jsou energeticky vysoce účinné a zaručují nižší emise plynů, které mění klima. Program EPEAT pomáhá kupujícím ohodnotit, porovnávat a vybírat monitory podle 51 kritérií podporovaných organizací US EPA. Certifikace GOLD zaručuje, že nejméně 30 % použitých plastů tvoří po-spotřebitelské recyklované materiály, které zaručují snížené použití toxických materiálů a nebezpečných materiálů. Certifikace EPEAT Gold je platná pouze v zemích, ve kterých má společnost Philips svůj výrobek zaregistrován. Stav registrace pro svou zemi naleznete na webové stránce www.epeat.net.
SmartPower: až 50 % úspory energieFunkce SmartPower je technologie s umělou inteligencí, která dynamicky analyzuje obsah obrazu na obrazovce a tak dosahuje úspor energie. Intenzitu podsvětlení lze kontrolovat a předem nastavit pomocí systému a snížit tak spotřebu energie až o 50 %, což značně snižuje náklady na energii.
Vypínač ZeroWatt znamená 100% úsporu energie V souladu se závazkem společnosti Philips „Sense and Simplicity“ vám umožňujeme učinit zodpovědné rozhodnutí VYPNOUT monitor v libovolnou nastavenou dobu. Po stisknutí jediného tlačítka ON/OFF, které je vhodně umístěno na zadní straně monitoru, je spotřeba monitoru snížena na nulu. V režimu OFF (vypnuto) je monitor zcela odpojen od napájení a vaše uhlíková stopa je tak ještě nižší.
USB hub se 4 porty pro snadné připojeníUSB hub umožňuje uživateli pohodlně připojit multimediální zařízení plug and play, např. paměťová zařízení USB, fotoaparát, přenosný pevný disk, webovou kameru, PDA, tiskárnu a mnoho jiných zařízení podporujících připojení USB. Pohodlně umístěný USB hub 2.0 na monitoru umožňuje signálům USB 2.0 procházet do počítače. Upozorňujeme, že mnoho zařízení typu fotoaparát nebo pevný disk je třeba napájet samostatně, neboť mají vyšší nároky na napájení, než kolik může poskytnout USB hub monitoru.
Nastavení výšky o 130 mm pro ideální polohu při sezeníZákladna Super Ergo Base je „uživatelsky přívětivá“ základna monitoru Philips, která umožňuje nejen měnit náklon a natočení, ale i výšku a otočení až o 90 stupňů, aby si každý uživatel mohl nastavit monitor tak, aby dosáhl maximálního pohodlí při prohlížení a efektivitu práce.
Možnost otáčení obrazovky o 90 ° a inteligentní systém kabelážeOtočný čep obrazovky umožňuje používat monitor v režimu zobrazení na výšku a na šířku; pro změnu orientace a lepší náhled na zvolený dokument nebo obrázek se monitor otočí v požadovaném směru.
Vestavěný stereofonní zvuk pro multimediální zážitekDva vysoce kvalitní stereofonní reproduktory zabudované dopřístroje. V závislosti na modelu a provedení můžou být viditelně umístěny zepředu, neviditelně zespodu, shora nebo zezadu.

Cena: 2 500,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...