Velký bazén

13.08.2016 14:52 | Olomoucký kraj | Olomouc | Domácnost | Zahradní nábytek

Původní cena i s filtrací je přes 12 000,-Kč. Bazén Orlando je bazén určený pro celoroční provoz. Po koupací sezoně ho není nutné rozebírat a uklízet, ale stačí jej patřičně zazimovat a další rok před koupací sezonou odzimovat a začít znovu používat. Předností bazénu Orlando je stabilní a pevná konstrukce, galvanizovaná bazénová stěna, široká hladina vody i snadné zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit a sestavit. Stěny bazénu jsou vyrobeny z ocelového plechu s antikorozní úpravou, bazénová folie je odolná proti mrazu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Bazénová folie je výměnná - při poškození bazénu si ji můžete koupit jako náhradní díl. bazénu je dodávána písková filtrace ProStar 3 o výkonu 3,8 m3/hod., včetně hadic, spojovacího materiálu a průchodek stěnou bazénu. Písková filtrace má 6ti cestný ventil, průtok 3,8 m3/hod., nádobu na 10 kg písku. Příkon filtrace je 200W. Dva roky starý, ale jen měsíc používaný. Součástí není jen bazénová folie.

Cena: 5 999,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...