Myčka NEFF (Siemens) nerezová vestavná S41N68NOEU

27.07.2016 15:44 | Jihočeský kraj | Jindřichův Hradec | Bílé zboží | Myčky, pračky

Třída mytí A, třída sušení A. Zobrazení času mycího cyklu. Možnost odložení startu až o 24 hodin. 6 základních programů. Intenzivní – 70°C – běžně zašpiněné hrnce, pánve atd. se zaschlými zbytky Automatický – 45–65°C – běžně zašpiněné hrnce, pánve atd. se zaschlými zbytky Rychlý 45°C – pro lehce znečištěné nádobí, či příbor Křehké 45°C – lehce zašpiněné – skleničky, šálky Eco 50°C – běžný každodenní cyklus, na běžně zašpiněné nádobí (hrnce, talíře, sklenice) Předmytí – pro nádobí, které nebudete hned mýt Zkrácení doby mytí. Poloviční náplń. IntensiveZone - intenzivnější a účinnější mytí nádobí ve vymezené části v dolním koši Mycí ramena ve tvaru vlny. (vyšší účinnost mytí). Hloubka 58 cm. Šíře 60 cm. Výška 81 cm. Kondenzační sušení. Průtokový ohřev vody. Kontrolky soli a leštidla. AQUA-STOP ochrana proti vyplavení. Plně funkční. Možno dovézt. Pro osobní odběr nás najdete i na prodejně ul. u Trati 88 Nová Paka = BAZARSERVIS = 725411664,775277378 bazarservis.cz Nebo zasíláme kamkoliv - cena dopravy se odvíjí od km a váhy zboží.

Cena: 4 500,- Kč

Správa inzerátu

Pro přechod do zprávy inzerátu zadejte Váš e-mail a unikátní klíč, který Vám dorazil na e-mail při schválení inzerátu.

Nahlaste chybný inzerát

Pokud si myslíte, že se v inzerátu zobrazují nevhodné obrázky či popisy, jedná se o falešný inzerát nebo je jen ve špatné kategorii, můžete ho nahlásit a my to prověříme.
Váš e-mail *
Kategorie
Upřesněte prosím důvod nahlášení inzerátu *
 

Kontaktujte inzerenta

Jméno a přijmení *
Váš e-mail *
Telefonní číslo
Text dotazu *
Zbývá 500 znaků
 

ZVÝRAZNĚNÍ

25 Kč

Cena SMS platbou

30 Kč

Zvýrazněním inzerátu se Váš inzerát barevně odliší od běžných inzerátů, tím pádem si ho všimne více lidí. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

TOPOVÁNÍ

69 Kč

Cena SMS platbou

79 Kč

Topování inzerátu znamená, že posunete Váš inzerát nad běžné inzeráty a tím pádem ho uvidí mnohem více lidí. Zároveň se u něj zobrazí ikonka PRSTENU DOPORUČUJEME, která zvýší jeho důvěryhodnost. Výhodou také je, že topované inzeráty jsou schvalovány a zveřejňovány přednostně. Tato forma zvýhodnění je vhodná pro všechny druhy inzerátů.

VIP TOP

79 Kč

Cena SMS platbou

99 Kč

Služba VIP TOP Vám bude Váš inzerát zobrazovat zvýrazněně a přednostně ve vybrané kategorii i v nadřazené kategorii.


Tvořte obsah na kliknutí
Odměny za sledování videí
Načítám, prosím vydržte...